dimarts, 11 d’octubre del 2016

PASTA AMB ROVELLONS I GAMBES


Una versió de la recepta del blog de la Sussi d' Ara Cuina. Em va agradar aquesta pasta, tan cargoladeta i amb els bolets .... Qué bona!
L' altra dia vam trobar rovellons, no masses, però a més eren molt corcats. En vam haver de llençar molts i van  quedar trossos petits que em van anar molt bé per aquesta recepta.
A casa ha tingut molt d' èxit aquest mar i muntanya!. 

INGREDIENTS

400 g. de pasta (amorelli) en el meu cas
200 g. de rovellons
200 g. de gambes pelades
2 alls 
2 cullerades de salsa de tomàquet
oli, sal, julivert



PREPARACIÓ

Tallem els rovellons petitets. Posem oli en una paella gran (on hi afegirem més tard la pasta) i els saltegem. Afegim les gambes tallades a trossets. Finalment, afegim els alls picats o ratllats, julivert i una mica de sal. Acabem amb la salsa de tomàquet.
Reservem.
Fem bullir la pasta amb aigua salada durant uns 10 minuts (segons les instruccions del paquet, depenent de la marca i tipus de pasta). Escorrem la pasta i la incorporem a la paella dels bolets. Donem unes voltes per integrar-ho tot bé i ja la podem servir.