diumenge, 20 de març del 2016

VEDELLA DEL BERGUEDÀ ARREBOSSADA AMB CEREALS I ALL I OLI DE FARIGOLA


L' altre dia vaig fer serivr vedella bruna del pirineu criada al Berguedà de La Cooperativa Agrobotiga per elaborar aquest plat. Una carn tendra i molt, molt gustosa.
N' he fet un parell de vegades i ens agrada com queda de cruixent per fora i tendra per dins.
A l' all i oli, fet amb llet, hi afegeixo un toc de farigola , queda molt bo!


INGREDIENTS 

4 talls de vedella (filet de pobre vaig fer servir jo)
farina
cerals tipus corn flakes
sal
oli d' oliva 

lactonesa

200 ml. d' oli d' oliva suau
100 ml de llet
1 all
1 polset de sal
1 culleradeta de café de farigola


PREPARACIÓ

Tallem la vedella a quadrats ( 4 x 4 cm aproximadament), la salem i la pasem per farina, per l' ou batut i finalment pels cerals. Fregim en oli calent abundant.
Deixem escórrer en un paper de cuina. 


Per fer la lactonesa: posem la llet, la sal, i l' all al vas de la batidora. Batem i anem afegin l' oli   mica a mica fins que ens quedi espessa. Afegim la farigola i remenem amb una cullera.