Una recepta senzilla però boníssima d' uns cocos de la Mireia Carbó que vaig descobrir al blog de la Gemma "La cuina de casa", i que he fet un munt de vegades. Aquest estiu aprofitant que feia pràctiques d' un curs de fotografia vaig fer cocos i els vaig retratar de totes maneres, avui us deixo la recepta, que estic segura que us agradarà.
2 ous
2 rovells d' ou
50 grs. de mantega a temperatura ambient 150 grs. de sucre
200 grs. de coco
PREPARACIÓ
Escalfem el forn a 180 ºC
Batem la mantega i el sucre amb la batedora de barilles fins que quedi com una crema, hi afegim els ous i els rovells. Afegim el cocoi guardem una estona a la nevera perquè s' endureixi una mica la massa.Fem boletes i les posem en una plata coberta amb un paper de forn o bé untada amb mantega.
Els fem coure al forn durant uns 10-12 minuts.
* Els podeu banyar amb xocolata desfeta al microones o la podeu fer servir per decorar per damunt.