diumenge, 5 de juliol del 2015

LLIMONADA CASOLANA


Quina onada de calor!! Vénen de gust amanides, gelats, granissats... quan fa molta calor m' agrada fer llimonada casolana, saludable, bona i econòmica... el que passa que no dura gens, sort que és tan fàcil de fer que no fa mandra posar-s'hi.

INGREDIENTS

3 llimones
sucre al gust
aigua (poseu-li amb gas per tenir una beguda amb bombolles si us agrada més)



PREPARACIÓ

Renteu bé les llimones. Traieu la pell de una llimona amb un pelador o amb un ganivet però amb compte de només treure la part groga no la blanca. Poseu-la al vas de la trituradora ( jo ho faig amb la Mycook). Peleu totes les llimones i talleu-les a trossos, sobretot és important treure la part blanca perquè la llimonada no quedi massa amargant. Poseu-hi sucre i un vas d' aigua i tritureu ben fi. Coleu-ho (o no si us agrada trobar la llimona) i afegiu-hi aigua fins a 2 litres ( si la voleu més concentrada hi podeu posar menys aigua)