Sí, una altra recepta amb camagrocs... i és que aquesta temporada de bolets s' ha avançat al Berguedà i, encara que hi va haver una florida de rovellons, ara el que més es troba són camagrocs... I ja va bé, és un bolet molt agrait per netejar-lo (no és mai corcat i només se li ha de treure la terra) i a més és un bolet molt aromàtic que i fàcil de combinar.
Aquesta recepta és finalista del concurs de receptes amb pernil cuit "La Selva"del III Dia CUINA. Em fa molta il.lusió, com l' any passat, participar a les diferents activitats que ens han preparat i conèixer altres bloguers!!
Aquesta recepta és finalista del concurs de receptes amb pernil cuit "La Selva"del III Dia CUINA. Em fa molta il.lusió, com l' any passat, participar a les diferents activitats que ens han preparat i conèixer altres bloguers!!
200 grs de butifarra crua
300 grs. de camagrocs
8 llesques de pernil cuit (tallat fi, sense que s'espatlli)
8 llesques de pernil cuit (tallat fi, sense que s'espatlli)
per arrebossar: 1 ou, 1 rajet de llet, farina
per l' oli d' all i julivert: 1 all, julivert, 50 ml d'oli d' oliva
PREPARACIÓ
Saltegem els camagrocs nets amb un rajet d' oli i un pols de sal. En reservem uns quants per decorar el plat.
Afegim la botifarra sense el budell i esmicolada. Posem a cada llesca de pernil cuit una part de la barreja de camagrocs i botifarra i emboliquem.
Fem una pasta amb un ou batut i un rajet de llet, afegint farina fins que quedi una pasta llisa una mica espessa per arrebossar.
Arrebossem amb aquesta pasta els farcellets i els fem fregir en oli de girasol calent. Retirem del foc i emplatem decorant amb els camagrocs reservats i l 'oli d' all i julivert.
Per fer l' oli d' all i julivert: triturem l' all i el julivert amb 50 ml. d' oli.