Ens van regalar unes cerveses molt bones (moltes gràcies!!!) i van ser idels per acompanyar aquests rotllets per un sopar informal de dissabte passat...
També són bons si us en sobren i us els mengeu freds o si els escalfeu al microones.
Jo n' he fet de pernil dolç i formatge, de cansalada seca viada amb formatge, de xoriç, de franfurt...també hi podriem afegir ceba confitada, cogombrets en vinagre picats...
El pa el podeu untar amb el que us agradi : maionesa, ketxup, mantega, tomàquet....
INGREDIENTS
Pa de motlle (millor sense crosta)
maionesa (o ketxup, o mostassa...)
pernil dolç (o becon, franfurt, xoriç...)
formatge (o ceba / carbassó fregits, cogombrets...)
ous per arrebossar
pa ratllat
oli de girasol
PREPARACIÓ
motlle. Escampeu-hi maionesa , etc.. per damunt
H poseu després els ingredients que vulgueu.
Feu els rotlles.
Arrebosseu amb ou i pa ratllat
Fregiu amb abundant oli de girasol calent, fins que estiguin rossos.