Avui he provat els dos nous productes de la casa Nestlé que em van arribar l' altre dia, la xocolata blanca per fondre i la negra amb gust intens. M' han donat molts bons resultats, ha quedat un braç de gitano molt bo, i que a tots ens ha agradat molt.
L' he farcit amb una crema de mantega a la xocolata i l' he untat per damunt amb una ganache de xocolata blanca. Boníssim!!
La recepta de la planxa de pa de pessic pel braç de gitano la podeu trobar aquí.
INGREDIENTS
Per la crema de mantega a la xocolata,
250 grs. de mantega estovada a temperatura ambient
140 grs. de sucre (millor si és sucre en pols )
70 ml. d' aigua
60 grs. de xocolata "Nestlé postres intenso"
Per la ganache de xocolata blanca
150 grs. de xocolata "Neslé postres blanco"
70 ml. de nata líquida
PREPARACIÓ
Fem la crema de mantega: Batem amb la batedora de varilles la mantega, l' aigua, el sucre i la xocolata desfeta al microones.
Fem la cobertura de xocolata blanca: posem la nata líquida en un cassó al foc. Quan bull, la retirem i afegim la xocolata blanca a trossos. Barregem bé fins que estigui ben desfeta. La deixem refredar barrejan-la de nou de tant en tant.
Omplim la planxa de pa de pessic amb la crema de mantega, l' enrotllem i l' untem amb la ganache de xocolata blanca. El decorem com més ens agradi i el reservem a la nevera.