diumenge, 17 d’octubre del 2010

ROVELLONS

Suposo que aquesta recepta és una d' aquelles que tots coneixem o fem a vegades, a casa nostra en fem sempre que tenim rovellons, i és de la manera que ens agraden més i els trobem més gustosos. M' han demanat que fes aquesta entrada i aquí la teniu.



INGREDIENTS

rovellons
sal maldon
oli
salsa d' all i julivert


PREPARACIÓ


Netegem els rovellons amb paper de cuina, si pot ser sense rentar-los, i els tallem el peu.
Els posem damunt la barbacoa, amb un rajolí d' oli per damunt.
Els deixem coure per cada costat.
Quan estan fets, els traiem i hi posem un pols de sal maldon a cada un i un raig de salsa d' all i julivert.

15 comentaris:

Cuinagenerosa ha dit...

quina sort tenir aquest bé de déu de robellons i poder-los fer com queden més bons, a la brasa amb raig d'oli d'all i julivert! ara, que els ous de reig de l'altra recepta, tan tancadets, m'han robat el cor!

Gemma ha dit...

Els rovellons no necessiten gaires preparcions, oi? A la brasa és com són més bons!

Eva Flores ha dit...

quins rovellons!!! aquests són els bolets prefereits del meu home, i tal i com els has preparat li encanten.
pt!

mercè ha dit...

Així de senzill i així de bons. Uns bons rovellons no necessiten més que això, all, julivert, oli i sal. Una proposta que sempre ve de gust!Una abraçada!

El plat blanc ha dit...

Els rovellons són preciosos!! Segur que van ser boníssims!! Tenen una pinta exquisida!! A la brasa són boníssims!!!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

D'aquesta manera m'encanten els rovellons. Aquests son molt macos.
Petons.

Visc a la Cuina ha dit...

Quina hermosura de rovellons, i aquesta manera de cuinar-los és la millor, almenys a casa meva!

Fem un mos ha dit...

Quin plat de rovellons!!!! Fets a la brasa es com estan mes bons, i amb una llesqueta de pa per remullar amb l’oli que deixen.
Petons

Lídia ha dit...

mare meva....quina delícia

petons

PILAR ha dit...

Quina pinta mes bona tenen aquests rovellons! Com diu la Gemma, amb poca prepació tens un plat 10! Aquest cap de setmana sortirem a caçar bolets...
Petons!

Montse ha dit...

Sembla mentida que una cosa tan senzilla estigui tan bona!!!!

glutoniana ha dit...

Canviaria tot el menjar d'avui per uns rovellonets tan bons com estos. Quina meravella!

Las recetas de Glutoniana

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Anna; Una entrada amb final feliç, de segur que sí¡¡ :-D
Que vagi de gust¡¡

ANNAFS ha dit...

Hola!!

Ja veig que tots estem d' acord; un plat ben bo i senzill!
moltes gràcies pels vostres comentaris. PTNS.

No tot són postres ha dit...

Els rovellons fes-los com vulguis que sempre són bons, ara bé d'aquesta manera tan senzilleta són insuperables!!!
No ens diries on els has caçat, jejee?
PTNTS
Dolça