diumenge, 30 d’agost del 2009

FINAL DE VACANCES I NOU ANY DE BLOC







Donçs sí, final de vacances. Hem descansat, també hem caminat i fet excursions, hem vist paisatges preciosos , hem visitat poblets i ciutats i ens hem desconectat de tots els aparells electrònics. Capvespres de petanca, vespres de dominó, res de tele. Quan vam arribar, les meves filles es van abocar literalment a l' ordinador, que també ha gaudit d' un merescut un descans.

Ara toca tornar a la rutina: a la feina, a les tasques i obligacions de cada dia...

D' altra banda, ahir va fer un any que vaig començar aquest bloc. Amb molta il.lusió i sense saber ben bé com aniria. El balanç és molt positiu. No podia imaginar que tindria tants companys i companyes blocaires ( penso en vosaltres com si us conegués personalment, encara que no sigui així) ni que tindria totes aquestes visites. Us ho agraeixo molt. Tant als que feu comentaris al bloc com als que els comentaris me'ls feu personalment. I també als que només em visiteu.


GRÀCIES A TOTS!!!!

divendres, 14 d’agost del 2009

UNS DIES DE VACANCES


Aquest any anem al Pirineu de França, a un poble que es diu Cauterets. Descansarem, farem excursions i gaudirem de la muntanya, que ens encanta.
Desconectarem completament d' internet i no veurem la televisió.... Crec que tornarem amb les piles força carregades...

BONES VACANCES A TOTHOM I FINS AVIAT!!!!


dimarts, 4 d’agost del 2009

PASTIS D' ANIVERSARI TIPUS SARA

Avui és l' aniversari de les meves filles. A les 10:20 h. va néixer la Mireia i un minut més tard, la Marta. D' aixó ja fa 15 anys, que m' han passat molt depressa.


El pastís que els vaig preparar per la celebració anticipada de diumenge amb la família a casa dels meus pares, és el que a elles els agrada. Pa de pessic amb mantega i ametlles, sense gaire complicacions.


La recepta del pa de pessic i de la crema de mantega és la que faig fer servir per a la mona de pasqua.

I vaig arrebosar tot el pastís amb les ametlles filetejades. Vaig fert les lletres fent desfer xocolata sense llet en el microones, i posant-la en un cucurutx de paper per fer les lletres.