diumenge, 1 de març del 2009

PATATES AMB SALSA PICANT.


A casa, d' aquestes patates en diem patates amb salsa brava, però no m' he atrevit a anomenar-les així, donçs crec que aquesta salsa no s' asembla gaire a l' autèntica. Tot i axí hi ha moltes maneres de fer salsa brava... Aquesta és molt fàcil i ràpida. Les quantitats de pebres les podeu anar variant segons el vostre gust.


INGREDIENTS

Patates.

Salsa:

5 o 6 Cullerades de maionesa ( pot ser de l'envasada).

2 Cullerades de ketxup.

1 Culleradeta (de les de cafè) de pebre vermell picant.

2 Culleradetes de pebre vermell dolç.

1 Polset de pebre negre.


PREPARACIÓ

Fregim les patates, tallades a daus, en abundant oli d' oliva.
La salsa la preparem barrejant tots els ingredients.
Servim les patates amb la salsa damunt.

1 comentari:

Reme y Núria ha dit...

Acasa els meus fills i a tots ens tornen bojos, estan per llepar-se els dits.
Petons