divendres, 31 d’octubre del 2008

PANELLETS



Aquesta tarda he fet panellets. Una mica més i no hi sóc a temps per tenir-los per la castanyada.!!


INGREDIENTS

1/2 k De farina d' ametlla
400 gr. de sucre
125 gr. de moniato cuit, ben aixafat en calent ( també pot ser patata).

pìnyons, xocolata, codonyat, coco ratllat...


PREPARACIÓ

Barregem aquests ingredients, primer en un bol i després sobre el marbre amb les mans, fins que quedi una pasta llisa, l' emboliquem amb film transparent i la deixarem a la nevera durant 1 o 2 dies.

PANELLETS DE PINYÓ

Agafem la pasta que volem fer servir per fer els panellets de pinyó i fem un rotlle, que tallarem a porcions força iguals i farem boletes, que pasarem per clara d' ou  i tot seguit l' arrebossem de pinyons. Ara podem pintar-los amb ou batut.

Els posem al forn, preescalfat  a uns 230 graus , durant 6 min.

PANELLETS DE CODONYAT

Estirem una part de masa de panellets amb un corró, hi posem el codonyat tallat a tires amples, l' emboliquem amb la masa , formant un rotlle , que tallem a porcions. Els pintem amb ou batut i ja els podem posar al forn.

PANELLETS DE XOCOLATA

Desfem una rajola de xocolata fondant  al bany Maria o al microones.
Fem boles amb la pasta de panellets, i les posem al forn, (230 graus, 6 minuts)
Quan es refredin,  pasem les boles per la xocolata desfeta i les posem una estona al congelador.

PANELLETS DE COCO

Barregem la pasta de panellets amb coco ratllat. Fem els panellets, els pintem amb ou batut i els enfornem
.